Commercial Services

Poultry Partners heeft een team van ervaren commerciële medewerkers die u alle zorgen op het gebied van verkoop, order intake, facturatie en debiteurenbeheer uit handen kan nemen. Wij verzorgen onze diensten bij u op locatie of vanuit ons eigen kantoor, afhankelijk van uw wensen en de omvang van onze dienstverlening voor uw bedrijf. Ons doel is uw verkooporganisatie te professionaliseren zodat uw bedrijf nieuwe markten kan gaan beleveren. Wij leggen de basis door het scannen van uw huidige werkwijze en deze te spiegelen aan de behoeften van relaties in nieuwe markten waar u met uw bedrijf een intrede wil maken.

Poultry partners

Connecting businesses

Op basis van onze jarenlange ervaring op de afzetmarkten van kipproducten in heel Europa, leggen wij contacten met relaties die het pakket wat uw bedrijf produceert op dit moment al inkopen. Wij zoeken dus de match tussen de kernactiviteit van uw bedrijf en de inkoopbehoefte van potentiele afnemers in de markten zoals u ze definieert. Hierbij kijken we scherp naar continuïteit, passende schaalgrootte in volumes en de cultuur van bedrijven. Op deze wijze verbreden wij uw huidige afzetmarkt en maken we verdere groei van uw bedrijf mogelijk.

Lange termijn partnerships

Poultry Partners verzorgt haar diensten voor uw bedrijf tegen een vaste vergoeding, wij streven lange termijn partner ships na waardoor continuteit voor alle betrokken partners gewaarborgd is. Dit is een belangrijk onderscheid ten opzichte van de traditionele handelskantoren, wij doen ons werk los van de waan van de dag en bouwen aan een betere commerciële positionering van uw bedrijf voor de langere termijn. Partners kiezen voor een samenwerking met Poultry Partners juist op basis van vertrouwen in de performance en continuïteit in de samenwerking.

Nader kennismaken?

Heb je een vraag of wil je meer weten? Bel of mail ons voor een oriënterend gesprek.

Contact opnemen