Professioneel advies voor een beter bedrijfsrendement

Vaak zit de sleutel tot succes in kleine aanpassingen van uw bedrijfsprocessen. In een kapitaalintensieve industrie zoals de pluimvee verwerkende sector, komt het aan op de details. De hoge volumes die dagelijks verwerkt worden, zorgen dat elke aanpassing onmiddellijk een substantiƫle bijdrage kan leveren aan de verbetering van uw bedrijfsrendement.

Kritische succesfactoren: analyse en advies

Poultry Partners verzorgt manufacturing audits waarbij het proces begint met een nulmeting die u inzage geeft in de gebieden waar mogelijkheden tot verbeteringen zijn. Desgewenst geven wij u in de tweede fase advies op maat hoe deze verbeteringen gerealiseerd kunnen worden en begeleiden wij u ook daarbij.

Benchmark

Onze jarenlange ervaring geeft u een goed beeld hoe uw organisatie presteert ten opzichte van vergelijkbare bedrijven in uw sector. Wij focussen ons op uw primaire processen vanaf intake van uw levende kuikens en/of grondstoffen, met full focus op uw volledige verwerkingsproces tot het moment dat uw eindproducten klaar staan voor verlading naar uw klant. Door onze kennis van kerncijfers in de sector kunnen we u een goed beeld schetsen welke financiele impact mogelijke verbeteringen hebben op uw bedrijfsrendement. Daarbij kunnen wij u adviseren welke technische mogelijkheden er zijn op gebied van apparatuur bij de belangrijkste machinefabrikanten.

Interesse?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.